Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın da paydaşı olduğu, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen  “Türkiye 3 bant Bilardo Şampiyonası 2.Etap Müsabakaları" 15-18 Ekim tarihleri arasında Elite World Sapanca Otel’de gerçekleşecek.

Üç etaptan ilkinin İzmir’de gerçekleştiği şampiyonada Tayfun Taşdemir ile final oynayan Sakaryalı Milli Sporcu Semih Saygıner'in şampiyonluğu göğüslediği organizasyonun ikinci etabına Sakarya ev sahipliği yapacak.

Türkiye 3 bant Bilardo Şampiyonası’na, Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazanmış yaklaşık 1500 sporcunun içerisinden puanlama ile belirlenen Türkiye’nin en iyi ilk 48 bilardo sporcusu katılacak ve etapların ardından yıl sonunda Milli takıma girecek 4 sporcu da belirlenmiş olacak.

Şampiyona müsabakası ile ilgili görüşlerini bildiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, ”Bizler sporun her dalını desteklemekten ve izlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bilardo ince bir zekaya sahip olmayı, strateji uygulamayı gerektiren eğlenceli ve zor bir spordur. Bu sporda Sakaryalı milli sporcumuz Semih Saygıner ile Murat Naci Çoklu, Tayfun Taşdemir ve Lütfi Çenet gibi ülkemizin bayrağını Avrupa ve Dünya şampiyonalarında dalgalandırmış birbirinden tecrübeli ve değerli sporcuların mücadelelerini şehrimizde izlemek gurur verici.

Şehrimizde birbirinden farklı daha nice spor müsabakaları görmekten de mutlu olacağız. Gerçekleşecek bu şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

15 Ekim günü saat 12:00’ da Açılış Seremonisin yapılacağı, 18 Ekim günü 12:00-14:00 saatleri arasında Yarı Finali ve 18 Ekim günü saat 17:00’da da Finali’nin oynanacağı şampiyona’nın yarı final ve final müsabakaları TRT 2 kanalından naklen yayınlanacak.

 

 

Haber Tarihi : 11/10/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::