Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde (TOBB) öncülüğünde, Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla Sakarya’daki Oda ve Borsalar, meslek kuruluşları ve iş dünyası temsilcileri ile ortak bir basın bildirisi yayınlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Sakarya hür teşebbüs camiası, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek ortak basın toplantısı, 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) hizmet Binası’nda yapılacak.

TOBB’a bağlı Türkiye’deki 365 Oda ve Borsa da aynı gün ve saatte basın toplantısı gerçekleştirecek.

Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla Sakarya İş Dünyası Ortak Basın Toplantısına tüm basın mensupları davetlidir.

Haber Tarihi : 14/10/2019