Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın da paydaşı olduğu, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı tarafından Elite World Sapanca Otel’de gerçekleşen “Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap “ müsabakalarında heyecan sona erdi.

Türkiye’nin en iyi 48 bilardocusunun yıl sonunda milli takıma girmek için mücadele ederek hünerlerini sergilediği müsabakalar, ilgililer tarafından takip edildi. Şampiyonanın son günündeki final maçını Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk ve çok sayıda bilardo ilgilisi izledi.  Sakaryalı Milli Bilardocu Semih Saygıner ile Milli Bilardocu Mehmet Can Çapak arasında geçen final mücadelesinde 40-38’lik skor ile Mehmet Can Çapak şampiyon oldu. Şampiyon bilardo sporcusu kupasını SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş ile Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın elinden aldı. Sakaryalı Milli Bilardocu Semih Saygıner ise ikincilik kupasının sahibi oldu.

Haber Tarihi : 22/10/2019