Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu’nun yürüttüğü çalışmalar kapsamında; Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. bilinen adıyla Ticket firması ile üyelere yönelik fayda sağlayacak bir protokole imza atıldı.

Söz konusu protokol ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve üyelerine bağlı çalışanlar, yemek kartı hizmeti, akaryakıt, seyahat, hediye çeki, market kartı indirimi gibi konularda anlaşma sağlayacak ve bu doğrultuda Ticket Restaurant sisteminde %90 vergi muafiyeti, Petrol Ofislerinden veya BP istasyonlarından alınacak akaryakıt alımlarında cazip oranlarda indirim ve tüm seyahat, konaklama ve ulaşım giderlerinin tek bir portal üzerinden kontrol altına alınması gibi birçok avantaj elde edecekler.

SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ve protokol töreninde konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, “Ulusal isimlendirmede her ne kadar Sakarya olarak geçse de bizim şehrimizin adı aynı zamanda ‘Adapazarı’dır. Ticareti de çok iyi bilen bir kültürün mirasçılarıyız. Ticaret kültüründeki zenginliğimizi bugünlere taşıdık. Geçmişinde ‘pazar’ olan bir kentin bugününde de ticaret ve üretim çok önemli yer tutuyor. Ticareti böylesine içine almış bir kentin ticaret ve sanayi odası olarak yerel ekonominin canlılığını korumak da bizim sorumluluğumuzdur. SATSO olarak; Her zaman dile getirdiğimiz gibi önceliğimiz üyelerimizin menfaatidir. Ticari hayatın gelişmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında; ‘Ticket’ firması ile yemek kartı hizmeti, akaryakıt, seyahat, konaklama, hediye çeki ve market kartı indirimi anlaşması için bir protokole imza atıyoruz. Odamız bünyesinde faaliyetlerini yürüten Ticareti Araştırma Ve Geliştirme Komisyonu öncülüğünde başlatılan çalışmalar neticesinde bugün imzalanan protokolle birlikte üyelerimiz ‘Ticket’ firmasıyla avantajlı olarak anlaşma yapabilecekler. Ekonomik rekabetin arttığı son dönemde üyelerimizin kurumsal ihtiyaçlarını avantajlı koşullarda elde etmelerini sağlayacak ve maliyetlerini düşürecek ve tasarruf yapmalarına olanak sağlayacak bu çalışma üyelerimiz ve üyelerimize bağlı çalışanlara katkı sunacaktır. Bu çalışmada emeği geçen SATSO ticareti geliştirme komisyonumuza, işbirliğinden dolayı ‘Ticket’ firması yetkililerine ve protokole emeği geçenlere teşekkür ediyor. İlimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Gerçekleştirdikleri sunum ile anlaşmanın kapsamı ve avantajları hakkında katılımcılara bilgi veren Edenred Satış Direktörü Görkem Oran, “SATSO’nun hikâyesi ve amacı bizim şirketimize çok benziyor. Amaçlarımız işverenler olarak çalışanlarının memnuniyetlerini, sosyal refah seviyelerini artırmak ve ülkemize fayda sağlamaktır.” dedi.

Güney Marmara Bölge Müdürü Barış Kalaycı ve Satış Müdürü Özge İmre, “Edenred olarak yemek kartının mucidiyiz ve yaklaşık 45 ülkede hizmet veriyoruz. Çalışanların daha da motive olması, kendilerini avantajlı hissetmesi bizler için çok önemli. Bu kart da çalışanlar için tam bir motivasyon aracı. Kartımızın şirketler için, çalışanlar için ve devlet için ayrı ayrı birçok avantajları mevcut. Çoğu alanda avantaj sağlayan ve Türkiye’deki tüm kurumsal marketlerle anlaşmalı olan bu kartımız SATSO üyelerine ve üye çalışanlarına çok fayda sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyon Başkanı Behlül Bayrak ise ekonomik rekabetin arttığı son dönemlerde üyelerimizin kurumsal ihtiyaçlarının avantajlı koşullarda tasarruf yapmalarına olanak sağlayan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve benzeri faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti.

 

 

 

 

Haber Tarihi : 1/11/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::