Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Genç ve Yönetimini ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Sakaryaspor’un en kısa sürede güçlü günlerine döneceğine inandıklarının altını çizdi. Başkan Altuğ ayrıca, “ 5-0’lık güzel bir galibiyet ile açılış yapan yeni yönetimimizi kutluyor, devamının geleceğini umuyorum. Sakaryaspor ciddi bir tarihi olan, bu şehrin en büyük markasıdır. Tüm Sakarya birlik olarak bu şehrin takımını hakettiği yerlere getirmek arzusundayız. Güçlü bir yönetimle Sakaryaspor’un özlenen günlerine en kısa sürede geri döneceğine olan inancımız tamdır.

Sakaryaspor’a her zaman destek verdik ve kurumsal yetkilerimiz dahilinde destek olmaya devam edeceğiz. Sakaryaspor yönetiminin, kulübün tarihine saygı duyan ve nelere ihtiyacı olduğunu bilen bir anlayışla çalışmasını temenni ediyorum. Sakaryaspor taraftarlarının da saygın bir sportmenlik çerçevesinde, fairplay ruhuna yakışır şekilde Türkiye’ye örnek olacağına inanıyorum.  Şehrimizin en büyük gurur kaynaklarının başında gelen kulübümüzün bir üst lige çıkmasını canı gönülden istiyor ve destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini ileterek, “ Kulübümüz çok ciddi başarıları, tarihi ve taraftarı olan bir kulüptür. Yönetim kurulumuz ile birlikte kulübümüzü başarılı günlerine döndürmek için var gücümüzle çalışacağız. SATSO Yönetim Kurulu da bu kulübe maddi manevi destek veren kurumların başında geliyor. SATSO camiasına teşekkür ediyoruz.  Şehrimizin gururu olan Sakaryaspor’un aydınlık günleri için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber Tarihi : 12/11/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::