Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bu yılın son meclis toplantısını bütçe görüşmeleri ile tamamladı. Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ardından düzenlenen geleneksel bütçe yemeğinde meclis üyeleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Ev sahipliğini SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş’in yaptığı bütçe yemeğinde Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

2020 yılı bütçe kabulünün ardından gerçekleştirilen etkinliğe; SATSO Meclis Üyeleri, Geçmiş Dönem Oda Başkanları, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Genç ve Kadın Girişimciler Kurul Başkanları da iştirak etti.

Konuklara hoş geldiniz konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi;  “Odamız 2020 yılı bütçesi 16 milyon 96 bin 9 TL olarak karara bağlanmıştır. Odalarda ve meclisi olan kurumlarda bütçesinin oy birliği ile onaylanması o kurumdaki istişareyi ve birlik ve beraberliği gösterir. Ben Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak 87 meclis üyemizin ve 10 bini aşan üyemizin birlik ve beraberlik içinde çalışma azmini gördüğüm için hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik tablosu Odamıza ilimize bereket getirecektir. Daimi olmasını, hep birlikte nice hizmetler vermemizi arzu ediyorum. Bu örnek çalışmamızın 2020 yılında diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diliyor, bütçemizin Odamıza, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

Haber Tarihi : 27/12/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::