Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Coronavirüs önlemlerine dikkat çekerek SATSO üyelerinin belge talepleri işlemlerinde Oda’ya gelmeye gerek kalmadan SATSO web sitesi üzerinden gerçekleştirebileceği çağrısında bulundu.

ÜYELERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR

Başkan Altuğ, “Bugün dünyanın neredeyse her ülkesine yayılan Coronavirüs tehlikesine karşı devletimiz önlemlerini sıkı tutuyor ve bizler de virüsten korunma mücadelemize devam ediyoruz.

Bu kapsamda; SATSO olarak üyelerimizin menfaati doğrultusunda hizmet etmek önceliğimizdir. Koşullar değişse de üyelerimize olan sorumluluğumuz aynı kalacaktır.

ÜYELERİMİZ İÇİN TEDBİRLER ALIYORUZ

Ülkemizde yaşanan Coronavirüs salgını sürecinde de üyelerimizin etkilenmemesini sağlayacak tedbirler almaya gayret ediyoruz. Odamızdaki tüm etkinlik, toplantı ve faaliyetlerimiz iptal edilmiş olup üye işlemlerinin de online olarak çözülmesi konusunda çalışmalar yürütüyoruz.

ONLİNE YAPILAN ÜYE İŞLEMLERİ

Bu nedenle üyelerimizden, Odamız web sitesinde (www.satso.org.tr) sunduğumuz hizmetlerden olan faaliyet belgesi, oda sicil kayıt sureci, ortaklık teyit belgesi teminlerini ve aidat ödeme işlemlerini online olarak gerçekleştirmeye özen göstermelerini rica ediyoruz.

SATSO WEB PORTALINI VE MOBİL UYGULAMAYI KULLANIN

Bu talebimizi üyelerimizin kendi sağlıkları için istiyoruz. Söz konusu virüsün hızla yayıldığı bu günlerde üyelerimizin, söz konusu işlemleri dışarı çıkmasına gerek kalmadan, fiziki temas kurmadan halledebileceğini hatırlatıyor ve üyelerimizden SATSO web portalına daha sıklıkla erişmelerini veya aynı işlemler için Google Play ve App Store üzerinden SATSO mobil uygulamamızı indirip kullanmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 18/3/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::