Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, son günlerde ülkemizde de etkisini artıran koronavirüs salgınına karşı canla başla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına destek vermek için bir mesaj yayınladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası adına; SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ öncülüğünde, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Oda Personelinin bir araya geldiği bir video ile tüm sağlık çalışanlarına teşekkür edilerek destek mesajı verildi.

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, sağlık çalışanlarının bu süreçte fazlasıyla desteğe ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, “ Kısa bir zamanda tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs salgını maalesef ülkemiz için de ciddi bir problem olmaktadır. Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana yaşanan zorlu süreçte gece-gündüz demeden hastalarımızı sağlığına kavuşturmak için fedakarca çalışan tüm sağlık personelimize Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve odamızın 10 bini aşkın üyesi adına teşekkürlerimizi sunuyor, kendileri ile gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgili video’yu izlemek için lütfen tıklayınız.

Haber Tarihi : 25/3/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::