Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde SATSO’ya uzun yıllar hizmet etmiş olan geçmiş dönem başkanlarından Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu’nun adı Oda Meclis Salonu’na verildi.

SATSO’da 16 yıl süreyle Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olan, şu anda da Disiplin Kurulu Başkanı olarak SATSO’ya hizmet etmeye devam eden, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şu anki hizmet binasının yapımında da oldukça emeği bulunan Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu’nun adı gerçekleştirilen bir tören ile meclis toplantı salonuna verildi.

Törene Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ile SATSO’ya geçmiş dönemlerde hizmet etmiş olan Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri  iştirak etti.

“Onur Duyuyoruz”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş, Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu isminin SATSO için ayrı bir önemi olduğunu dile getirerek, “Bildiğiniz üzere 2020 Mayıs olağan Meclis Toplantısı’nda Yönetim Kurulu’muzun önerisi ile Meclis Salonu’muza geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlarından sayın Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu’nun isminin verilmesi gündem maddesi, meclis üyelerimiz tarafından oy birliği ile kabul edilmişti.

Salonumuzun yeni ismiyle açılışını gerçekleştirdik. Odamız adına anlamlı birgün.  Bizler kentimize ve üyelerimize hizmet etmek için bu makamlardayız. Önemli olan yaptığımız hizmetlerle anılmaktır. Gelecek nesillere ilimizin gelişimi adına güzel hikayeler bırakmak esas amacımız olmalı. Erol başkanımız da yeni başarı hikayelerine ilham verecek nitelikte bir büyüğümüzdür. Uzun yıllar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde yönetim kurulu üyeliği, ticaret ve sanayi odaları konsey başkanlığı ve genel kurul başkanlığı ile odamızda 16 yıla yakın yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürütmüş, halen Odamız disiplin kurulu başkanı olan ve mevcut hizmet binamızın yapımında büyük emeği olan geçmiş dönem başkanlarımızdan Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu isminin meclis salonumuza verilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Öncelikle SATSO Hizmet Binası’nın inşası başta olmak üzere SATSO’ya ve Sakarya’ya hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Erol başkanımıza tüm SATSO camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum.  Meclis salonumuz yeni ismiyle camiamıza hayırlı olsun.”

“Odamızın Gelişiminde Büyük Pay Sahibi”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 103 yıllık tarihinde SATSO’ya hizmet etmiş herkese teşekkür ederek Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu isminin de SATSO için her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Başkan Altuğ konuşmasında şunları dile getirdi;

 “ Bu Odaya geçmiş dönemde hizmet etmiş herkes gibi bizler de bu Odanın mensubu olmaktan, üyelerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. SATSO bu bölgenin en büyük mesleki ve sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. Üyelerimizden aldığımız güç ile şehir ile ilgili her konuda görüşleri alınan, söz sahibi olan bir kuruluş konumuna geldik. Tüm meclis toplantılarımızda sadece ekonomi, sanayi veya ticareti değil şehrimizin sorunlarını da çekinmeden belirttik. Tüm bunların gerçekleşmesinde, SATSO’nun bugünlere sağlam temellerde ulaşmasında ve şehrimizin gelişmesinde Erol Başkanımızın da payı oldukça büyüktür. Bizler meclis toplantı salonumuza kendisinin adını vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. SATSO’ya yapmış tüm hizmetler için şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

“Benim İçin Büyük Bir Hediye”

Meclis Salonuna isminin verilmesinden ötürü onur duyduğunu belirten Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, SATSO’nun her geçen gün daha da güçlü bir konuma eriştiğine dikkat çekerek şunları dile getirdi; “ Odamız meclis salonuna ismimin verilmesi benim için bir onur ve büyük bir hediyedir. Yıllar boyu sorumluluğumuzun bilincinde Odamızın ve şehrimizin gelişmesinde ve güzel yerlere gelmesi adına görevlerimizi yerine getirdik. Üyelerimizin ve bu şehrin sorunlarının çözümünü daima üstte tuttuk. Şehrimize OSB’ler, TSE, Gümrük binası gibi hizmet alanları kazandırarak daha da ileriye gitmeyi hedefledik. SATSO üyelerinden aldığı destek ile her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor. Odamızın bu günlere gelmesinde hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum.”

Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu’nun ardından kürsüye gelen SATSO Geçmiş dönem yönetim kurulu ve meclis üyeleri Oda ile ilgili anıları paylaşarak duygularını dile getirdiler.

 

 
Haber Tarihi : 30/7/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::