Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan SGK Köprülü Kavşağı Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Altuğ, SGK kavşağının köprü çalışması ile bölgenin trafik sıkışıklığına bir çözüm getireceğine inandıklarını belirterek çalışmanın ulaşımın düzenlenmesi açısından oldukça verimli olacağına dikkat çekti.

Başkan Altuğ açıklamasında projenin sosyal ve ticari hayatı uzun süre engellemeden kısa sürede bitmesi temennisinde bulunarak şunları dile getirdi: “SGK Köprülü Kavşak projesi şehir merkezimizin girişinde oluşan trafik sıkışıklığını ciddi oranda hafifletecek ve ulaşım daha rahat sağlanacaktır. Erenler, Serdivan ve Arifiye ilçelerinden ulaşımı kolaylaştıracaktır. Ulaşımı ve araç trafiğini rahatlatmak adına yapımına başlanılan bu projenin, bölgedeki ticarete zarar vermeyecek sürede tamamlanması bizleri oldukça memnun edecek. Bölgedeki ticaret erbabı üyelerimizin yol yapım çalışmaları nedeniyle ticari faaliyetlerinin zarar görmemesi ve mağduriyet yaşamaması bizler için önemli.

Yapımına başlanan SGK Kavşağı çalışmasında, geçen sene tamamlanan TOPÇA Köprülü Kavşağı yapımında olduğu gibi, aksaklıkların yaşanmadan kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyorum.  

Bu gibi projelerin süresinin uzaması şehrimizin sosyal ve ticari düzenini ciddi şekilde aksattığı bir gerçektir. Üyelerimizin faaliyetlerinin ve Sakaryalı hemşehrilerimizin günlük yaşamlarının bu çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi adına yetkililerin gerekli çalışmaları titizlikle yürüteceğine inanıyorum.

SGK Köprülü Kavşağı projesinin en kısa sürede tamamlanmasını umut ediyor ve tüm Sakarya iş dünyası adına Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 18/8/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::