TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin TSE COVİD-19 Hijyen Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Takdim Töreni için Sakarya’ya geliyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), küresel çapta pandemi ilan edilen yeni tip Koronavirüs ülkemiz sınırlarına girdiği ilk günden bu yana üyelerinin ve halkın güvenliğini önceleyen faaliyetler yürüttü. Üretim zincirinin devamlılığı, ekonomimizin bu süreci en az hasarla atlatabilmesi ve sektörlerin ayakta kalmasına yönelik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda SATSO Üyeleri de pandemi ile mücadele ederken sürece adaptasyon konusunda hizmet alanlarını düzenlemek adına girişimlerde bulundular.

Firmaların faaliyetlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri amacıyla TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde Türk Standardları Enstitüsü tarafından firmaların tedbirlerini eksiksiz aldıklarını tescillemeye yönelik denetimler tamamlandı.

İlimizde 25 firma, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Ticaret Borsası olmak üzere toplam 27 kurum ve kuruluş; “TSE COVİD-19 Güvenli Üretim, Güvenli Hizmet, Güvenli Turizm Belgesi ve Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazandı.

Bu doğrultuda da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 28 Ağustos Cuma günü saat 14.30’da SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda, TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın teşrifleriyle “TSE COVİD-19 Güvenli Üretim, Güvenli Hizmet, Güvenli Turizm Belgesi ve Okulum Temiz” Belgesi Takdim Töreni gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi : 27/8/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::