Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u ziyaret etti.

KOSGEB Sakarya İl Müdürü Onur Kurtçu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, SATSO Tek Durak Ofis Hizmet Binaları projesinde yer alacak olan KOSGEB Sakarya İl Müdürlüğü ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Sakarya Yatırım Destek Ofisi’nde devam eden çalışmalar Başkan Akgün Altuğ eşliğinde yakından incelendi.

İncelemeler sırasında konuşan Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, SATSO tarafından YAPILAN Tek Durak Hizmet binalarının üyelerin ihtiyaçlarını karşılaması ve kurumsal hizmet anlayışı açısından başarılı bir çalışma olduğuna dikkat çekerek KOSGEB ve MARKA’nın burada çok daha verimli bir şekilde hizmet verebileceklerini ifade etti. Bakan Yardımcısı Dönmez, aynı kampüs içerisinde birden çok kurumun hizmetlerinden faydalanacak olmanın iş dünyası için bir avantaj olacağını belirterek SATSO Yönetim Kurulu Başkanına teşekkür etti.

İş Dünyası İçin Hizmet Kampüsü Adım Adım Oluşuyor

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Altuğ, Sakarya “Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez’i Odamızda ağırlamaktan ve devam eden projemizi tanıtmaktan büyük memnuniyet duyduk. Bulunduğumuz konum son 2 senede ciddi büyüme potansiyeli göstermeye devam ediyor. Genişleyen 1. OSB alanı, Galericiler Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi projeleri ile iş dünyasına hizmeti amaçlayan bir bölge olarak genişliyor. SATSO olarak bizler de Tek Durak Ofis Hizmet Binaları ile iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını aynı anda karşılayabileceği bir hizmet kampüsü oluşturma hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Binalarımızda KOSGEB, MARKA gibi değerli kuruluşların yanı sıra bu bölgeyi canlandıracak birçok kuruluşun da hizmet vermesini sağlamak amacındayız.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 30/11/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::