SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, DEVA Partisi Sakarya İl Başkanlığı’nı makamında ağırladı.

Sakarya’ya ve ülkemize hizmet etmeyi amaçlayan tüm siyasi partilere eşit uzaklıkta olduğunu belirten Başkan Altuğ, ziyareti memnuniyetle karşıladı.

Söz konusu ziyarete Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyeleri iştirak etti. SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, Meclis Başkan Vekili Necmettin Kırık ve Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Fidan da ziyarette hazır bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’ya hizmet etmeyi amaçlamış tüm kuruluşların paydaşları olduğuna dikkat çekerek; “Sakarya’mız ekonomi ve üretim başta olmak üzere birçok konuda kendini geliştirmeye devam ediyor. Bizler de bu gelişimin öncüsü olmak, kurum-kuruluşlarımız ile birlikte şehrimizin iyi yerlere gelmesi için çabalıyoruz. Bizler şehrin mesleki tabanlı en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Gayemiz sadece ekonomi değil Sakarya’nın her konuda dört dörtlük bir şehir olmasıdır. Deva Partisine hizmet hayatında başarılar diliyor ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise, “SATSO Sakarya’nın geleceği için çalışmayı kendine vizyon edinmiş bir kuruluştur. Şehrimizde böylesine büyük ve güçlü bir mesleki kuruluşun olması Sakarya için bir şanstır. Bir şehrin ekonomisi o şehrin her konusunda belirleyici etkiye sahiptir ve Sakarya’nın gelişimi için üretimin devamlılığı çok önem arz etmektedir. Şehrimize yatırımların devam etmesi adına yatırım ortamının gelişmesini önemsiyoruz. Yatırımcının Sakarya ile ilgili izlenimlerini geliştirmek ve şehrimizi daha iyi yerlere getirmek adına işbirliğine her zaman hazırız.” dedi.

Haber Tarihi : 28/1/2021
PAYLAŞ
Son Haberler ::