Adapazarı Kızılay Şubesi organizasyonu ile SATSO 7. Meslek Komitesi (Isıtma-Soğutma ve Mekanik Tesisat Sektörü) ve Sakarya Genç Müsiad işbirliğiyle ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaret ve yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

Organizasyonda 7. Meslek Komitesi üyeleri ve Kızılay Görevlileri tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik hazırlanan yardım kolilerinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında organize olan topluluk arasında SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Sakarya Kızılay Başkanı Zahit Tiryaki, Adapazarı Kızılay Şubesi Başkanı Nur Gülşan, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, 7. Meslek Komitesi Başkanı Emre Şahin ile komite üyesi Hayrettin Uckac, sektör temsilcileri, gönüllüler ve Kızılay görevlileri yer aldı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Ramazan’ın paylaşma duygusunu pekiştirdiğine vurgu yaparak; “Odamız 7. Meslek Komitesi ile Adapazarı Kızılay Şubesi işbirliğinde, paylaşma duygusunun en yoğun yaşandığı Mübarek Ramazan Ayı’nda anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdik. Onlarca gönüllü insan bir araya geldi ve ellerinden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine özveriyle destek oldular.

COVİD-19 salgını nedeniyle toplum olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte paylaşmak ve yardımlaşmak çok anlamlı. Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bizler bu gibi destek çalışmalarına mümkün olduğunca katılmaya gayret ediyoruz. Kızılay görevlileri başta olmak üzere Odamız camiasından destek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Adapazarı Kızılay Şubesi Başkanı Nur Gülşan da yaptığı açıklamada Kızılay Adapazarı Şubesinin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde gerçekleştirdiği Ramazan faaliyetleri çerçevesinde SATSO 7. Meslek Komitesi ve Genç MÜSİAD’la düzenledikleri yardım organizasyonun oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak “Yardımlaşma kampanyamıza katılarak bizlere destek olan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan başta olmak üzere tüm gönüllülerimize gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 3/5/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::