Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, ‘Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ni pandemi tedbirlerine uygun olarak video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Online olarak gerçekleştirilen Bayramlaşma Töreni’ne SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları, Komisyon Başkanları ile Kurul Temsilcileri iştirak ettiler.

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Kuriş; “Bu bayram da virüse karşı tedbiri elden bırakmadan geleneksel bayramlaşma törenimizi online olarak gerçekleştiriyoruz. Bayramlarda camia olarak kucaklaşmayı çok özledik ancak virüsü tamamıyla hayatımızdan çıkarmadan tedbirleri devam ettirmek büyük önem taşıyor. Bu süreçte toplum olarak herkesin aşı olması, aşılanmaya katkı sağlaması çok önemli. Çünkü virüse karşı olan savaşı kazanmanın ve eski bayramları yeniden yaşamanın tek yolu aşı olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm oda camiamızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, nice sağlıklı günlerde kutlamayı temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Yaptığımız son online bayramlaşma töreni olmasını diliyorum. Hem tüm İslam Alemi hem de SATSO Camiası olarak bayramların, bayramlaşmaların önemi bizim için büyüktür. Aşılanma devam etse de virüs maalesef hayatımızdan çıkmadı. Toplumsal bağışıklık kazanmak için aşı olmak gerçekten çok önemli. Herkesin aşı olmasını tavsiye ediyoruz. Kurban Bayramı’nın virüssüz günlere, bolluk ve berekete vesile olmasını diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma organizasyonuna katılımlarından dolayı Meclis Başkanımıza, meclis ve komite üyelerimize, komisyon ve kurul başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde günlerde buluşmak üzere. Herkesin bayramı mübarek olsun” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ'un ardından sırasıyla söz alan SATSO Camiasından katılımcılar, Kurban Bayramı’nı karşılıklı olarak kutladılar. İyi dileklerde bulunup, aşılanmanın önemine vurgu yaparak en kısa zamanda yüz yüze bayramlaşma temennisinde bulundular.

Haber Tarihi : 22/7/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::