Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’ncu yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Altuğ kutlama mesajında şunları dile getirdi; “Milletimizin şanlı ordumuzda yazdığı bir destan olan 30 Ağustos Zaferi ile Türk Milleti, egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Şanlı Tarihimizin emsalsiz zaferlerinden birisi olan ve aziz milletimizin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz asla yenilmeyeceğini göstermiş, büyük önder Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık hareketini başarıya ulaştırmış, Cumhuriyetimizin kurulmasının da yolunu açmıştır.

Bu istiklal mücadelesi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı en zor koşullarda, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun, fedakârlıktan kaçınmamaktadır, bağımsızlığını, vatanını ve milletinin bölünmez bütünlüğünü korumak adına her türlü fedakârlığa hazırdır.

Bizler de bugün aziz milletimizin bağımsızlık yolunda gösterdiği azim ve kararlılığın dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. yıl dönümünü bütün bir millet olarak kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Birçok mücadele ile kazanılmış bu vatanın sahip olduğu potansiyel ile daha iyi yerlere getirmek için iş dünyası olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz..

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu büyük zaferin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haber Tarihi : 27/8/2021
PAYLAŞ
Son Haberler ::