Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki, E-Generation Technic takımının tasarladığı E-Motat aracının ‘Teknofest Efficiency Challenge’ elektrikli araç yarışmasında kazanmış olduğu “Görsel Tasarım” ödülüne ithafen SATSO hizmet kampüsü bahçesinde plaket ve tanıtım töreni gerçekleştirildi.
SATSO Eylül ayı olağan meclis toplantısı öncesi gerçekleştirilen törende sponsor olan SATSO üyesi firma temsilcilerine plaket takdim edildi.
Plaket törenine SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş’in yanı sıra oda yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, E-Generation Technic takımı temsilcileri, lise müdürü Fatih Şumnulu ve çok sayıda basın mensubu iştirak etti.
Projenin hayata geçirilmesine katkı sunmak adına sponsor olarak destek veren; Çokay Plastik firması sahibi ve aynı zamanda SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Semih Çokay’a, Cihan Tesisat firması sahibi ve aynı zamanda SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğal Çatalbaş’a, LİPOVAK firması sahibi ve SATSO 33. Meslek Komitesi Üyesi Melih Güreş’e, KNS Otomotiv firması sahibi ve SATSO Meclis Üyesi Onur Kansu’ya, AARGETECH Otomotiv firması sahibi İhsan Boya’ya,Talu Tekstil Firması Temsilcisi Salih Gültepe’ye, Yaşar Vinç Firması Sahibi Sabri Erol’a SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş tarafından plaket takdim edilerek verdikleri destekler için teşekkür edildi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, 2 öğretmenimizi ve Lise Müdürümüz Fatih Şumnuluyu tebrik ediyoruz. Sponsor olarak desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Odamız Protokol Yürütme Kurulu tarafından idare edilen ve Sakarya’nın en yüksek doluluk oranına sahip lisesi olan okulumuz doğru yönetim, nitelikli eğitim ile neler başarabileceğimizin göstergesi olmuştur. Nitelikli eğitim ile gelecekte nitelikli istihdam sorununun da önüne geçileceğini umuyoruz. Sadece bu okulumuz değil diğer meslek liselerimizde de benzer işler gerçekleştirerek geleceğe yönelik sağlam temeller atmak en büyük amacımız.” ifadelerini kullandı.
Fatih Şumnulu, “Gurur duyuyoruz. E-Generation Technic takımımızı oluşturan 2 öğretmen ve 5 öğrencimiz ile birlikte Mart ayından bu yana çok emek verildi. Emeklerimizin meyvelerini yarışmaya katılarak, ödülü alarak aldık. SATSO Yönetimi başta olmak üzere bizlerin yanında olan, bu başarıya ulaşmamızda desteklerini esirgemeyen sponsor firma temsilcilerimize, bu törene katılan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Haber Tarihi : 1/10/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::