Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasındaki tüm iş birliğini güçlendirecek protokole imza atıldı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık imzasıyla resmiyet kazanan protokol kapsamında her iki kurum arasında 3+1 ve 7+1 mesleki eğitim, araştırma-geliştirme ve sosyokültürel alanda işbirliğinin daha da güçlenmesi hedefleniyor.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Sakarya iş dünyasının çatı örgütü olarak üniversitelerimiz ile işbirliğinin her alanda çok daha fazla olması gerektiğini düşünüyor, üniversitemizde yapılan çalışmaların iş dünyasına ciddi katkılar sağlayacak şekilde değerlendirilebileceği bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Buna yönelik düzenli aralıklarla diğer mesleki STK temsilcilerimiz ve üniversiteden hocalarımızın katılımı ile toplantılar gerçekleştiriyoruz. SUBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sarıbıyık ile bugün imzaladığımız bu protokolün yeni iş birliği çalışmalarına, projelerine vesile olmasını diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise, “Çok genç olan Üniversitemiz kısa zamanda büyük başarılara imza attı ve atmaya da devam ediyor. Sakarya üniversitelerine çok sahip çıkıyor. SATSO’nun özellikle 3+1 ile 7+1 gibi eğitim uygulaması başta olmak üzere birçok konuda paydaşlığı bizler için önemli. SATSO ile iş birliğimizi çok iyi yürüyor ve her geçen gün üzerine yeni projeler eklenmeye devam ediyor. Bu protokol de aramızdaki iş birliğini daha da geliştirecek büyük bir adım olacaktır. SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Altuğ’a destekleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 3/12/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::