Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi arasında bir SATSO üyesi yer aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliğinde, şirketlerin 2017-2019 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı.

Toplamda 29 ilde ve 32 ayrı sektörde faaliyet gösteren 100 şirket Türkiye’den ortalama 13 kat daha hızlı büyüdü.  100 şirketin arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi olan Optimum Süreç Tasarımı ve Uygulamaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 ile 2019 yılları arasında %249’luk büyüme performansı göstererek 100 firma arasından 63. sırada yer aldı.

Türkiye 100 sonuçları; Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ve Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un da katılımı ile Ankara’da düzenlenen törenle açıklandı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, girişimciliğin önemine değinerek, “En çok büyüyen 100 firmaya baktığımızda, firma yaş ortalaması 11 olarak göze çarpıyor ve bu da son 10 yılı aşkın sürede, girişimciliğin öneminin daha çok anlaşıldığını bir kez daha göstermiştir. Sadece üretmek değil, katma değerli, teknolojisi yüksek, rekabet düzeyi önde ürünler üretmek de günümüz şartlarında ayakta kalmak adına kaçınılmaz bir durumdur.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen bu 100 şirket listesinde yer alan SATSO üyesi Optimak markası ile hizmet veren Optimum Süreç Tasarımı ve Uygulamaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yetkilisi Tansel Cavit Kulak ve firma çalışanlarını kutluyorum. Sakaryalı bir firmanın böyle bir başarı listesinde yer almasından dolayı gururluyuz. Bu hak edilmiş başarının şehrimizde birçok firmaya örnek olacağını düşünüyorum. Listeye girme başarısı gösteren firmamıza başarılarından ve şehrimizi temsilinden dolayı teşekkür ediyorum.”


Haber Tarihi : 9/2/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::