Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Instagram hesabı üzerinden Topraktan Sofraya Sakarya Mutfağı kitabına yönelik “Sakarya Mutfağını tanımaya hazır mısınız?” sloganı ile gerçekleştirdiği çekilişin sonucunda kazanan talihli kişilere kitapları teslim edildi.

SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen etkinliğe katılan talihli kazananlara kitapları Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ tarafından bizzat takdim edildi.

Başkan Altuğ yaptığı açıklamada, “@satso54 Instragram hesabımız üzerinden yapmış olduğumuz çekilişe oldukça yoğun ilgi ve 3 binden fazla katılım oldu. İlimizden ve ülkemizin çeşitli illerinden toplam 10 kişi çekilişi kazandı.

Diğer illerde ikamet eden talihlilere kitaplarını kargo yoluyla ilettik. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza da Odamızda takdim etmek istedik. Topraktan Sofraya Sakarya Mutfağı kitabımız ile topraktan sofraya doğru çizilen rotada, yemek kültürümüzü, üreticilerimizi, mutfağa ilişkin hikâyeleri geleceğe taşıyarak Sakarya’nın damak hafızasındaki yemekler bu değerli eserin rehberliğinde yeniden canlanacaktır.

Çekilişte kazananların, şehrimizin gastronomi alanında rehberi sayılacak bu eseri okumaktan ve içerisinde yer alan tarifleri hayata geçirmekten keyif alacaklarını umuyorum. Çekilişimize katılarak kitabımıza ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve kazananları canı gönülden tebrik ediyorum.”

Haber Tarihi : 17/2/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::