Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Alibaba.com Türkiye Temsilcilerinden TradeFive iş birliğinde bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

SATSO Üyelerinin katılımıyla hizmet binasında gerçekleştirilen Seminerin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş yaparken, Alibaba.com yetkilileri tarafından platformda satış, ihracat, yeni pazarlar ve alıcıların keşfi gibi birçok konuda bilgiler paylaşılırken SATSO Üyelerine özel teşvik ve indirimli üyelik fırsatları da tanıtıldı.

Gerçekleştirilen sunumda genel olarak şu bilgiler paylaşıldı, “Tradefive olarak global iş sahibiyiz. Alibaba.com üzerinden satışa yönelik firmalarımızı teşvik ediyor ve destek oluyoruz, gerekli süreci sağlıyoruz. E-Ticaret Alibaba.com sayesinde dünyada farklı noktalara taşındı. Salgının etkisiyle birçok sektörde pazar alanları konusunda kısıtlanma yaşanırken e-ticaret sayesinde firmalar yaralarını sarabildiler. Türkiye hem alıcı hem ciddi bir satıcı konumunda. Türk işletmelerinin e-ticarete olan ilgisini biliyoruz. Alibaba.com için Türkiye, firmaları, pazarı, konumu itibariyle çok önem arz ediyor. Tradefive olarak yıllık üyelikler karşılığında firmalarımızın bu platformda yeni pazarlara ulaşmasını sağlıyoruz. Dünya her geçen gün daha da küçülüyor. Ticaret geliştikçe ülkeler arasındaki gümrük anlaşmaları da gelişiyor. Belli miktarlara göre ürünler muafiyetli olarak rahatça ihraç ediliyor. Bu platformda SATSO Üyeleri de ciddi kazanımlar sağlayacaktır.” diye konuştu.

Programında devamında satış sonrası süreçler, e ticaretin işletmelere sağladığı faydalar, üyelerin kendi işletmelerinden örnek alınarak alibaba.com sitesinden bir değerlendirmeler yapıldı ve fikir alışverişi ile soru-cevap bölümünün ardından seminer noktalandı.

Haber Tarihi : 18/3/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::