Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’daki Kamu Kurumları, Üniversiteler, Meslek Odaları ve Örgütleri ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinden oluşan “Sakarya Sinerji Grubu” toplantısına iştirak etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde Serdivan’da gerçekleştirilen toplantıya ilimiz Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri iştirak etti.

Tansel Cavit Kulak moderatörlüğünde Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda her katılımcı sırasıyla söz alarak yürüttükleri faaliyetleri, gerçekleştirdikleri ve planladıkları projeleri hakkında bilgiler aktardılar.  Toplantıda, şehrimizin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim gibi birçok konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, katılımcılara kürsüden yaptığı konuşmada oda çalışmaları, şehre yönelik faaliyetler, yatırımlara yönelik şunları dile getirdi: “

Sinerji grubumuza mensup olan herkes Sakarya’nın ve Sakarya’da gelişen sosyal yaşamın, ticaretin, üretimin, eğitimin daha güzel yerlere gelmesi için çabalamaktadır. Oda olarak bizler de bu doğrultuda üyelerimizden aldığımız yetki ve tam güç sayesinde bu şehrin yararına işler için çalışıyoruz, sorumluluk alarak mesai harcıyoruz. 2022 yılına ciddi planlar ve hedefler ile girdik. Üyelerimize yönelik yeşil mutabakata uyum projesi, SATSO akademi, KOBİ geliştirme merkezi (KOBİGEM), model fabrika ve yeni organize sanayi bölgeleri oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle şehrimize yatırım talebinin inanılmaz olduğu bu zamanda OSB’ler konusunda tarım arazilerine yapılmaması, içindeki yatırımların çevreyi kirletmemesine yönelik çok titiz ve seçici davranıyoruz. Her şey Sakarya içindir. İlimizde sürdürdüğümüz ortak akıl ve istişare kültürü ile bu şehir için yapacağımız her şey Sakarya’yı yıllarca ileriye götürecektir.”

Haber Tarihi : 6/4/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::