SATSO Akademi Faaliyete Geçti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çalışmaları tamamlanan SATSO Akademi Platformu faaliyete başladı.

İş dünyasını; küresel ölçekte yaşanan rekabete hazırlamak, gelişimine katkı sağlamak ve iş hayatındaki başarılarına destek vermek amacıyla düzenlenen mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri artık ortak kullanıma açık bir platform üzerinden yürütülemeye başladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenmek üzere üyelerden talepler toplanmakta ve yıllık planlamaları yapılan eğitimlerin belli bir sistem dahilinde yapılması için kurulan SATSO Akademi Platformunda; Eğitmen havuzu, oryantasyon ve hizmet içi eğitimlerin video kayıtları ve üyelerin aldıkları eğitimlere göre geçmişe dönük bakabileceği eğitim karneleri yer alıyor. Üyeler, bu platform üzerinden eğitimleri kolaylıkla takip edecek ve taleplerini iletebilecek ve geçmişe yönelik kurumsal eğitim hafızasını da korumuş olacak.

“SATSO AKADEMİ, SADECE EĞİTİM SAYFASI DEĞİLDİR”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, platformun kullanıcı dostu üyelere dijital anlamda kolaylık sunacak bir çalışma olduğuna dikkat çekerek “SATSO Akademinin üyelerin artan eğitim talepleri ve hızla değişen ekonomik konjonktür, değişen politikalar ve mevzuatlar sebebiyle eğitim konularında çeşitliliğin artırılması, iş dünyasının iş geliştirmelerinin takibinin yapılabilmesi, katılımcıların eğitim karnelerinin tutulması sağlanmış olacak.

Bu platform, sadece bir eğitim sayfası değildir. Bu platform üyelerimizin eğitim taleplerini girdiği, aldığı eğitimleri takip ettiği, anlık olarak gelişimini takip ettiği bir platformdur. SATSO Üyeleri başta olmak üzere üye olmayan firma temsilcileri ve bireysel katılımcıların da kaydına açık olan platform üzerinden dileyen herkes kolaylıkla eğitim ve seminerleri takip edebilecek, taleplerini ileterek eğitim önerisinde bulunabilecekler.” dedi.

DİJİTALLEŞEN SATSO

Başkan Altuğ ayrıca, “Pandemiyle birlikte dijitalleşme ve uzaktan eğitim ciddi bir gereklilik haline geldi ve SATSO olarak üyelerimize yönelik uzaktan eğitim, seminerlere en hızlı adapte olan, altyapısını hızlıca kuran kuruluşların başında geliyoruz. Yaşanılan tecrübeler ve üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kurduğumuz SATSO Akademi platformu sayesinde eğitim ve seminerlerimiz çok daha verimli, takip edilebilen, istenildiği zaman tekrar edilebilen ve sadece Oda üyelerimizin değil, herkesin faydalanabileceği profesyonel bir zemine oturmuş oldu. Tüm Oda camiamıza hayırlı olmasını diliyor, tüm herkesten SATSO Akademi eğitim ve seminerlerini ivedilikle takip etmesini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

SATSO AKADEMİNİN İLK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SATSO Akademi Platformu üzerinden gerçekleştirilen ilk eğitim, SATSO ile Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde Stres ve Öfke Yönetimi Eğitimi oldu.

Eğitmen Esra ÖZTÜRK' ün sunumuyla webinar platformu üzerinden gerçekleştirilen eğitimde katılımcılara iş hayatında performanslarını olumsuz yönde etkileyen duygu durumlarıyla baş edebilmek ve stresin etkilerini yönetme becerilerini kazanmaları amaçlanırken Stres Nedir?, Stres Kaynakları ve belirtileri, stres yönetimi ve başa çıkma teknikleri gibi birçok konuda bilgiler aktarıldı.  Eğitimin sonunda katılımcılara SATSO Akademi üzerinden katılım belgesi verildi.

Haber Tarihi : 19/4/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::