Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Sakarya’nın sahip olduğu Coğrafi İşaret Tescilli ürünleri başta olmak üzere, kadın kooperatifleri tarafından üretilen ürünlerin tanıtımına ve ilginin artırılmasına yönelik sosyal medya çekiliş kampanyası gerçekleştirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası resmi Instagram hesabı üzerinden (@satso54) gerçekleştirilen kampanya ile 93 bin 773 kişiye erişim sağlandı. Kampanyaya 10 binden fazla kişi yorum yaparak katılım sağladı. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgiyle karşıladığı çekiliş sonucunda talihli 10 kişi, Sakaryalı Üretici Kadın Kooperatiflerinin ve yerel markaların ürünlerinden oluşan “Sakarya Yöresel Lezzet Sepeti”nin sahibi oldu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, sosyal medya kampanyasına ilgi gösterip katılan herkese teşekkür ederek “Kampanyamız sonucunda kazanan 10 talihlimizi de tebrik ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz 3’üncü sosyal medya çekilişi oldu ve bu kampanyamız Türkiye genelinden 10 binden fazla kişinin katılımıyla sonuçlandı. Sosyal medya kampanyalarımızda amacımız, şehrimizin sahip olduğu potansiyeli, yöresel ürünleri ve lezzetleri, turizm destinasyonları gibi birçok özelliğini herkese tanıtmaktır.

Onlarca farklı kültürün Sakaryalılık ruhunu benimseyerek huzur içinde bir arada yaşadığı, bu kültürel mirasın şehir yaşantısına, geleneklere ve lezzetlere yansıdığı Sakaryamız, görülmeye ve lezzetleri tadılmaya değer bir şehirdir.”

Haber Tarihi : 20/4/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::