SATSO ile TOBB ETÜ-SEM işbirliğinde "Kurumlarda Sürdürülebilir Gelişim ve Öğrenen Organizasyonlar” konulu online eğitim gerçekleştirildi.

SATSO Akademi platformu üzerinden online olarak Eğitmen Özlem Yurdanur’un sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde kurumsal eğitim ve gelişim, öğrenen organizasyon, yaratıcılık, süreklilik ve sürdürebilirlik, eğitim ortamları yaratmak sosyoekonomik anlamda birçok önemli bilgi SATSO üyeleriyle paylaşıldı.

Eğitmen Yurdanur kurumsal eğitim yönetimi uygulamaları, kurumsal yapıların varlıklarını anlamlı bir şekilde sürdürebilmeleri için her zaman önemini koruduğuna dikkat çekerek, “Kurumsal öğrenme yapılan iş süreçlerine katkı sağlar. Öğrenilen organizasyon bakış açısı ve kafayla alakalı bir süreçtir. Öğrenme ortamlarının yaratılması bireyler üzerindeki motivasyon oranını arttırır ve değişim içerisinde var olduğumuz bu süreçte öğrenme stratejilerini değiştirmemiz gerekir.

Kurumlarda sürdürülebilir gelişim için, kurumun stratejisi ve hedefleri, teknolojik değişim yetkinlikleri, performans kariyer/yedekleme, müşteri beklentileri, yeni ürünler iş mevzuatı, işin içeriğindeki değişiklikler göz önünde bulundurulmalıdır. Kurumların ölçme değerlendirme aşamalarını uygulamaları gerekir. Kurum olarak neredeyiz, rakipler bizden nerede, paydaş analizleri yapmak, müşteri tedarikçi bizleri nasıl görüyor sorularını kurum kendisine sormalıdır.” ifadelerini kullandı.

Katılımın yoğun olduğu eğitim, soru-cevap bölümünün ardından noktalandı.

Haber Tarihi : 25/4/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::