Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Üniversitesi kampüsünde 6 farklı festivalin bir araya geldiği SAÜFEST’in en önemli organizasyonlarından birisi olan KariyerFest’te açacağı stantla üniversiteli öğrenciler ve Sakaryalılarla buluşmaya hazırlanıyor.

SATSO; farklı konsepte sahip 6 festivali bünyesinde barındıran bir çatı festival olan SAÜFEST’in “KARİYERFEST” alanında açacağı stant ile öğrenciler ve ilgililerle festival alanında bir araya gelecek.

Yaşayan Kampüs Yolu, Kariyer Sokağı’nda 12 Mayıs saat: 10.30’da açılacak olan SATSO standını ziyaret eden 400 kişiye de festival kapsamında kullanılmak üzere 30₺’lik Kitap Çeki hediye edilecek.

Söz konusu festival kapsamında öğrencilerin özgeçmiş belgeleri (CV)’leri SATSO yetkilileri tarafından QR kodla alınarak kariyer eşleştirmelerine destek olunması da planlanıyor.

Ayrıca Kariyerfest kapsamında aynı gün saat 11.00’de SAÜ Yıldız Amfi’de SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek “Deneyim Paylaşımı” söyleşi programına katılacak.

Haber Tarihi : 11/5/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::