Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 24 Temmuz Gazeteciler veBasın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Altuğ basın çalışanlarının dünyanın doğru ve tarafsız bilgi almasında en büyük emeği veren kesim olduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur.24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, basın özgürlüğü ve demokrasi adına önemli bir dönemeç olmuştur. Her yıl 24 Temmuz gününde kutlanan bu özel gün bizlere basının ve özgür, sansürsüz yayının önemini hatırlatmaktadır ve ülke olarak gelişebilmemizin, özgürleşmemizin ve güçlenmemizin temelinde basın ve basın özgürlüğü yer almaktadır. 

 Sakarya basın camiası da hem yerelde hem ulusalda faaliyet göstermeye, anlık gelişmeleri anında aktarmaya devam etmektedir. Odamızın da hem üyelerine hem de şehrimize yönelik birçok faaliyeti basın camiamızın çalışmalarıyla duyulmakta, karşılık bulmaktadır. 

SATSO olarak yerel basınımızı en önemli paydaşımız olarak görmeye, şehrimize yönelik çalışmalarımızda mesai arkadaşımız, önemli bir paydaşımız olarak gördüğümüz basın camiamızla sürekli  işbirliği içerisindeyiz. Emek veren tüm değerli Basın mensuplarına teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Sakarya’daki yerel basın camiamız olmak üzere tüm basın emekçilerimizin tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler veBasın Bayramı’nı kutluyorum.”

Haber Tarihi : 24/7/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::