Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve yönetim kurulu, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Oda Borsalar Kanunu’nun 84’üncü Maddesi gereğince Ekim/Kasım aylarında yapılması gereken Oda seçimi için takvimini belirledi.

Yönetim Kurulu'nun 231 nolu  Toplantısı’nın ardından açıklamada bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 2022-2026 dönemi için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından alınan seçim tarihi kararını Yüksek Seçim Kurulu’na ilettiklerini ve Kurul tarafından onaylandığını belirtti.  

Başkan Altuğ konu ile ilgili şunları dile getirdi: “Yönetim Kurulu Toplantımızda aldığımız karar üzerine Oda seçimlerimiz için seçim kuruluna 3 Ekim 2022 tarihi için resmi başvurumuzu yaptık, onaylandı. Bu doğrultuda SATSO Organ Seçimlerimizi 3 Ekim 2022 Pazartesi günü gerçekleştireceğiz.

 Odamız, kurulduğu günden bu yana Sakarya’nın iktisadi gelişim ve kalkınma sürecinin baş aktörlerinden biri oldu. Köklerimizden aldığımız ilham, bizim yegâne kılavuzumuzdur. Bugün baktığımızda ise; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 105 yaşında, 15 bini aşan üyesi ile büyük ve güçlü bir aile. Seçimlerimizin de bu büyük ailenin beraberliğine, artan kurumsal itibarına katkı vereceğine inanıyorum.  Sürecin, şehrimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirilecek

Haber Tarihi : 24/8/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::