Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kanunu`nun 84. maddesi gereğince; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri 3 Ekim 2022 Pazartesi Günü 09.00-17.00 saatleri arasında SATSO Kampüsündeki Oda hizmet binasında gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Organ Seçimleri hakkında yönetmelikte yazılı esas ve usullere göre Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis ve Meslek Komitesi seçimlerine ilişkin seçmen listeleri SATSO hizmet binasında askıya çıkarılacak.

Seçimlerde esas alınacak olan Bakanlık ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin Ortak Veri Tabanından alınan ve Arifiye İlçe Seçim Kurulu tarafından onaylanan seçim listeleri; 15-16-19 Eylül (Perşembe-Cuma Pazartesi) tarihlerinde 08.00 - 17.00 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında 3 gün süre ile ilan edilecek.

Yerel basın organları, sosyal medya mecraları, Odanın resmi internet sitesinde Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın konuyla ilgili duyurusu da yayınlanmış olup seçmen listeleri 15-16-19 Eylül (Perşembe-Cuma Pazartesi) tarihlerinde 08.00 - 17.00 saatleri arasında askıda kalacaktır. Oda üyelerinin bu süre zarfında listeler üzerinden durumlarını kontrol etmeleri önem arz etmektedir.

SATSO Üyelerinin seçim sürecinde mağdur olmamaları için ilan edilecek olan seçim listelerini dikkatle incelemeleri, varsa itirazlarını Odadan temin edecekleri matbu dilekçeye, talep edilen ekli belgeleri tamamlayarak Sakarya Adliye Sarayı`ndaki Arifiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı`na iletmeleri gerekmektedir.

Seçimlerde aksaklık yaşanmaması ve üyelerin mağdur olmaması adına, üyelerin SATSO web sayfası duyurular bölümünde yer alan SATSO Organ Seçimleri (3 Ekim 2022) duyuru sayfasını incelemeleri gerekmektedir.

 

 

 

Haber Tarihi : 14/9/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::