Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve beraberinde Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş ve Erenler Ziraat Odası Başkanı. Lütfü Akbıyık’ı Oda hizmet binasında konuk etti.

Başkan Altuğ’un makamında gerçekleşen ziyarette özellikle tarımsal üretimin geleceğine yönelik istişarede bulunuldu.

TZOB Başkanı Bayraktar, ülke genelinde tarımsal üretim hamlesine dikkat çekerek Sakarya’nın da bu süreçte ciddi potansiyel vadettiğini belirtti. SATSO öncülüğünde kurulan Doku Kültürü Laboratuvarı’nın sağladığı verimle çok önemli bir çalışma olduğunu belirterek SATSO’yu tarıma verdiği önem için tebrik etti.

SATSO Başkanı Altuğ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Doku Kültürü Laboratuvarı ile üretilen ürünlerin ihracatına başlandığını ve bu teknikle Sakarya’nın ülke tarımındaki yerinin daha da artacağına vurgu yaptı.

Haber Tarihi : 20/9/2022