Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen SATSO Meclis Başkanlığı seçimlerinde meclis üyelerinin çoğunluğunun oylarını alarak Meclis başkanı seçilen Erdem Ercan, 2018-2022 dönemi SATSO Meclis Başkanlığı görevi yapan Talip Kuriş’ten görevi teslim aldı.

Meclis Başkanı Erdem Ercan ev sahipliğinde SATSO Meclis Başkanlığı makamında gerçekleştirilen törene, 2018-2022 Dönemi Meclis Başkanı Talip Kuriş, SATSO 2022-2026 Dönemi Meclis Başkan Yardımcıları; Onur Kansu ve Murat Ekşi, Divan Katibi olarak görev yapacak olan Meclis Üyesi Serap Yılmaz, geçmiş Dönem SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Müftüoğlu iştirak etti.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan yaptığı konuşmada, Talip Kuriş gibi başarılı bir abimizden bu görevi teslim almak büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Layık olmaya çalışacağım.  Başkanımızın bilgileri, tecrübeleri bizlere ışık olacaktır. Kendisinin desteğiyle her zaman yanımızda olacağına inanıyorum. Birbirimizi hiç kırmadan, üzmeden geldiğimiz bu sürecin sonunda, bir bayrak yarışı olarak nitelendirdiğimiz bu sorumluluk yüklü görevi devir alıyor olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim.” günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Devir teslimde SATSO 2018-2022 dönemi Meclis Başkanı Talip Kuriş, geçtiğimiz hafta seçilerek göreve başlayan Meclis Başkanı Erdem Ercan’a kalem hediye ederek “Erdem Ercan arkadaşımızın teslim aldığı görevi layıkıyla çok başarılı bir şekilde ifa edeceğine sonsuz inancım var. Bugünün anısına bir kalem hediye etmek istiyorum. Şehrimiz ve Odamız adına alacağı güzel ve önemli kararlarda bu kalemi kullanarak imza atmasını rica ediyorum. Yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 11/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::