Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen SATSO Organ Seçimlerinin ardından gerçekleşen görev dağılımlarının ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan ve beraberindeki SATSO Heyeti ilk ziyaretlerini Sakarya Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyarete, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Gün ve Gökhan Tiryaki, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ekrem Seçgin, Yılmaz Dünya, Semih Çokay, Suat Akın, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu ve Orhan Gazi Kılıçaslan, Meclis Başkan Yardımcıları Onur Kansu ve Murat Ekşi, SATSO Genel Sekreteri Şevket Kırıcı iştirak etti.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimizin güçlü bir potansiyeli var. Tarım, turizm, sanayi, ticaret ve diğer alanlarda şehrimizin geleceğine katkı verecek projelerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı temenni ediyorum. Sizlerin bu çalışmalara katkılarının devam edeceğine inanıyorum. Geçtiğimiz yıl hazırladığımız Sakarya Stratejik Planı planının hedeflerine ulaşmak ve bu çerçevede şehrimizi bir dünya markası haline getirmek için gayret etmeye devam edeceğiz. Sakarya olarak sanayide büyük hamleler atıyoruz, turizmde de aynı şekilde potansiyeli yüksek bir noktaya geldik. Daha gidecek çok yolumuz var, hep birlikte çalışacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” diye konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise Vali Çetin Oktay Kaldırım’a nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek “ Bir seçim sürecimizi geride bıraktık. Sakarya’mız için hizmet etmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin bizlere emanet ettiği itibarın ve güvenin değerini biliyoruz ve teveccühlerinin verdiği sorumluluğun da farkındayız. Emanet aldığımız bu hizmet bayrağını ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Bizim tüm gayretimiz Sakarya’nın geleceğini Sakaryalıların layık olduğu şekilde inşa etmek ve geçmişe baktığımızda hayırlı ve başarılı işler yapmış olmak. Bu doğrultuda şehrimizin tüm erkleri ile işbirliği ve ortak akıl çerçevesinde çalışmak, iletişimi sürekli ve güçlü kılarak ilerlemek her zaman önceliğimiz oldu, olmaya da devam edecek. Biz bundan önceki süreçte olduğu gibi şeffaf, yapıcı, bütünleştirici kurumsal yapımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Valimizle de Sakarya ortak paydasındaki başarılı çalışmalarımıza devam edecek olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 18/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::