Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ile Meclis Başkanı Erdem Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor.

Bu kapsamda hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla; Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ile Başkan Yardımcıları Adem Fidan ve Murat Tınaz, SATSO Geçmiş Dönem Başkanlarından Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Doğu Marmara Otomotiv ve Metal Sanayicileri Derneği Başkanı Musa Kanıtoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Kahraman Turcan, Sakarya Abhaz Derneği Yönetimi, Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Yetkilileri ile SATSO 8. Meslek Komitesi, 9. Meslek Komitesi, 28. Meslek Komitesi ve 10. Meslek Komitesi Üyeleri ziyaretleri gerçekleştirdiler.  

Yeni dönemin her iki başkana ve SATSO camiasına hayırlı olmasını dileyen konuklar, SATSO’nun büyük bir kuruluş ve aile olduğunu dile getirerek iş birliği çalışmalarını vurguladılar.

SATSO Sakarya İş Dünyasının Evidir

Ziyaretlerde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Odanın Sakarya iş dünyasının çatı örgütü olduğuna vurgu yaparak genel olarak şunlara değindi: “SATSO olarak yeni bir döneme girdik ve şehrimiz için yapılacak çok çalışma var. En önemli gayemiz önceden de olduğu gibi her anlamda üretimi artırmaktır. Üretim artınca şehirde her şey gelişir. Bu şehirde istişare kültürü çok önemli ve biz ortak akılda buluşup iş birliği içerisinde doğru projeler yapmayı istiyoruz. İlimizdeki tüm kurum kuruluşlarla Sakarya ortak paydasından iş birliği içerisinde çalışıyoruz; çalışmayı da sürdüreceğiz.  Burası tüm Sakarya iş dünyasının evidir ve Sakarya için çalışan herkes Odamızdan destek alabilir, kapımız herkese açıktır.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ise kendisine gelen hayırlı olsun ziyaretlerinde genel olarak şunları dile getirdi; “Hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. SATSO bu şehirde her zaman tek ses olmuş bir kurumdur. Biz de bu tek sesliliğe katkı sunup Akgün Başkanımız ve yönetim ile birlikte ahenk içinde çalışmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.  

Haber Tarihi : 20/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::