Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı heyeti seçimlerin ardından ilk Ankara ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Bu doğrultuda, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Gün ile Gökhan Tiryaki, Meclis Başkan Yardımcıları Onur Kansu ile Murat Ekşi, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden; Ekrem Seçgin, Yılmaz Dünya, Semih Çokay, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu ile Orhan Gazi Kılıçaslan ile Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay’ı Ankara’daki makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkan Atalay; yeni dönemin tüm SATSO camiasına hayırlı olmasını dileyerek SATSO’nun Sakarya’daki artan etkinliğini yakından takip ettiklerini ve başarılı çalışmaların devam etmesini temenni etti.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın makamına konuk olan SATSO Heyeti, yeni dönemde planlanan çalışmalar ve gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundular.  

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan SATSo Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, şunları dile getirdi: “Seçimlerimizin ardından Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı olarak ilk Ankara ziyaretimizi gerçekleştirdik. TÜRK-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay’a konukseverlikleri için teşekkür ediyoruz. Biz kurumsal açıdan istişarenin ve ortak hareket etmenin farkındalığı ile hizmet ediyoruz. Bu doğrultuda Ergün Başkanımız da bizim Ankara’daki önemli paydaşlarımızdan birisidir. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz, karşılıklı desteğimiz ve işbirliğimiz Sakarya ortak paydasında artarak devam edecektir.”

Haber Tarihi : 21/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::