Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, hayırlı olsun ziyaretlerini kabule devam ediyor.

Bu doğrultuda; Ekonomi ve Ticaret Derneği Sakarya Şube Başkanı Reşit Şamil Dedeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özcan Keskin ile Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın, CADDER Başkanı Yaşar Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Şehit ve SATSO 18. Meslek Komitesi Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı makamında ağırlanan konuklar yeni dönemin tüm SATSO camiasına ve Sakarya’ya hayırlı olması temennisinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, ziyaretçilere iyi dilekleri için teşekkür ederek yeni dönemde ortak akıl ve güç birliği ile hizmet anlayışının devam edeceğini belirttiler.

Haber Tarihi : 21/10/2022