Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, konuklarını Oda Hizmet Binasındaki makamlarında ağırlamaya devam ediyor.

Bu doğrultuda;   Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Şükrü Bodur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Ticaret Borsası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Sakarya Kartvel Gürcü-Laz Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz ve Kurul Üyeleri, 32. Meslek Komitesi, 34. Meslek Komitesi, 27. Meslek Komitesi, 26. Meslek Komitesi, 13. Meslek Komitesi, 9. Meslek Komitesi, 12. Meslek Komitesi, 33. Meslek Komitesi, 19. Meslek Komitesi Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı makamında ağırlanan konuklar yeni dönemin tüm SATSO camiasına ve Sakarya’ya hayırlı olması temennisinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, ziyaretçilere iyi dilekleri için teşekkür ederek SATSO’nun her dönemde aynı çalışma azmiyle daha büyük hedeflerle üyeleri ve Sakarya’nın geleceğine yönelik çalışmaya devam edeceğini belirttiler.

Haber Tarihi : 28/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::