Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve parti yönetim kurulu üyelerini Oda hizmet binasında ağırladılar.

Her iki Başkana da yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Akar, Sakarya iş dünyasının çatı örgütü olan SATSO’nun şehir için önemini vurguladı.

MHP Sakarya il Başkanı Ahmet Ziya Akar ayrıca, SATSO’nun şehrin birçok sorununa, yeni çalışmalarına paydaş olan, sorumluluk alan bir kurum olduğunu dile getirerek bundan sonraki süreçte de yenilenen yönetimi, gençleşen Meclisi ve artan üyeleriyle her alanda etkin kararlar vererek gündem oluşturmayı sürdüreceğine inandıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “İl Başkanımıza ve yönetimine nazik ziyareti ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum. SATSO, Sakarya ortak paydasında her alanda kurumsal iş birliği ve paydaşlık yapmaya hazırdır. İş dünyası olarak üretimin ve yatırımların büyüdüğü bir Sakarya inşa etmeye gayret ediyoruz. Bunu yaparken en büyük hassasiyetimiz tarım alanlarımıza verimli topraklarımıza bir zeval gelmemesidir. Bu konu bizim önceliğimizdir. Bunu da her platformda dile getiriyoruz. Organize Sanayi Bölgeleri de bu söz konusu yatırımların düzenli ve sistemli bir şekilde şehre gelmesi anlamında önem taşıyor. Derdimiz şehrin üretimini artıracak enstrümanlarımızı artırmaktır. Bu hedefle çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize karşı yüklendiğimiz sorumluluğun ciddiyetinin farkındayız” dedi.

  

Meclis Başkanı Erdem Ercan da İl Başkanı Akar ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek katılımın yoğun olduğu bir meclis toplantısını geride bıraktıklarını, SATSO’nun daha genç ve dinamik bir meclis ve yönetim kurulu iş birliği ile örnek olacak çalışmalara imza atılacağını dile getirdi. Şehrin erkleri ve paydaşları ile de sürekli iletişim ve iş birliği içerisinde olacaklarını, her türlü pozitif fikrin karşılık bularak Sakarya’ya faydalı olacağını dile getirdi.

Haber Tarihi : 28/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::