SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, gerçekleşen Oda seçimlerinin ardından hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla ziyarete gelen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı ve SATSO Meclis Üyesi Burak Erken’i makamlarında ağırladılar.

Başkan Alemdar SATSO Camiası için hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılı bir dönem temennisinde bulundu. SATSO’nun şehir iş dünyasının lokomotifi, belediyelerin paydaş kuruluşu olduğunu vurgulayarak tarihin en kalabalık katılımla gerçekleşen seçimlerin, SATSO’nun kurumsal anlamda artan etkinliğinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar ve İlçe Başkanı ve SATSO Meclis Üyesi Burak Erken’e ziyaretleri için teşekkür ederim. Odamız büyük bir aile ve son seçimlerde de katılımla bunu gösterdi. SATSO ailesi şehrin her tarafına dağılmış durumda. Her ilçede, mahallede ve köyde SATSO üyesi bulmak mümkün. Bu güç bizlere büyük bir sorumluluk ve şehir hakkında her soruna yönelik çalışmamızı gerektiriyor. Tüm belediyelerimizin çalışmalarına katkı vermekten, iş birliği yapmaktan geri durmadık, durmayacağız. Çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan Başkan Alemdar ve İlçe Başkanı ve SATSO Meclis üyesi Erken’e iyi dilek temennileri için teşekkür ederek; “6081 seçmen üyemizin ardından 95 meclis üyemizin teveccühleriyle görevimize başladık. Meclisimizin yaş ortalaması 48 olarak gençliğiyle öne çıkıyor. Şehrin bütün konularında görüş ve önerilerin merkezi olan SATSO ile bundan sonraki süreçte de belediyelerimizin iş birliği çalışmaları artarak devam edecektir.

Haber Tarihi : 28/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::