Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, konuklarını makamlarında ağırlamaya devam ediyor.

Bu doğrultuda;  Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Uslu, Üretim Ticaret Kurulu Başkanı Özkan Pınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sakarya Şube Başkanı Gürkan Tenekeci, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Olgun Özdemir ve Kurul Üyeleri, Sakarya Voleybol Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Metal Sendikası Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretçiler güven tazeleyerek tekrar Yönetim Kurulu Başkanı seçilen A. Akgün Altuğ ve Oda’nın en genç Meclis Başkanlarından olan Erdem Ercan’a görevlerinden başarılar dileyerek, yeni dönemin tüm SATSO Camiasına hayırlı olmasını temenni ettiler. SATSO’nun Sakarya iş dünyası ve ülkenin önde gelen Odaları arasında olduğunu dile getirerek ciddi bir sorumluluk sahibi olduğunu ve binlerce SATSO üyesinin en iyi şekilde temsil edileceğinden emin olduklarını vurguladılar.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, her bir konuğa nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ederek; "Önceki dönemlerde olduğu gibi SATSO en başta üyesinin hakkını gözeterek şehrinin daha ileriye gitmesi için çalışacak. Sanayide ve ticarette yükselmeye çalışırken aynı zamanda tarım, nitelikli istihdam, sosyal yaşam ve turizm konularında da etkin rol oynamaya devam edecektir.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan da ziyaretçilere teşekkür ederek; “Seçimlerin ardından başlayan yeni dönemde SATSO meclisi olarak yönetim kurulumuzun öncülüğünde daha önceki süreçte olduğu gibi şehrimizin değerli yöneticileri ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Şehirdeki her platformda, görüşüne, bilgisine ve tecrübesine başvurulan bir paydaş olarak SATSO meclisi şehrimizi ilgilendiren tüm konularda katılımcı olmayı sürdürecektir.” dedi.


Haber Tarihi : 28/10/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::