Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

Bu doğrultuda; SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş ve İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin,  TEB Adapazarı Şube Müdürü Ahmet Özdağ, SUBÜ Arifiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emre Yılmaz ve Müdür  Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Samet Çelebi, Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Serap Yavuz, Sakaryalı Gazeteci Aziz Güvener’i makamında ağırladı.

Ziyaretçiler yeni döneminin Altuğ’a ve SATSO Camiasına hayırlı olmasını dilediler. Ziyaretlerde genel olarak; SATSO’nun şehrin gelişimi ve şehir sorunlarına karşı sözü dinlenen, görüşü alınan önemli bir paydaş olduğunu üyelerinden aldığı gücü verimli projelerde kullandığını ve bu çalışmaların devam etmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Nazik ziyaretleri için her konuğa ayrıca teşekkür eden Başkan Altuğ, “Oda tarihimizin en kalabalık geçen seçimlerinin ardından üyelerimiz 4 yıl daha Odamıza hizmet için bu göreve bizleri uygun gördü. SATSO büyük bir ailedir. Hem bu ailenin her geçen gün daha da büyümesi hem de şehrimize her anlamda katkı sunmak için bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önceki dönemlerdeki tecrübelerimizin üstüne bugün daha genç ve dinamik bir SATSO Yönetimi ve Meclisi ile daha da güzel işler başaracağız.” dedi.

Haber Tarihi : 2/11/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::