Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den Başkan Altuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na tekrar seçilen A. Akgün Altuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Altuğ’un makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yüce yeni dönemin tüm SATSO camiasına hayırlı olmasını diledi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak şehrin ve iş dünyasının sorunları, talepleri ve görüşleri değerlendirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen Akgün Altuğ ve ekibine başarılar diliyorum. SATSO, şehrimiz ekonomisi için çok önemli bir kurum. İş dünyamız ile de hamdolsun uyum içerisinde çalışıyoruz. Sakarya; konumu, iş gücü, coğrafi avantajları, üretim kültürü ile potansiyeli yüksek, bölgenin yıldızı olmaya aday şehirlerden biri. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde gerek yerel yönetimlerimiz gerekse iş dünyamız gerekse tüm paydaşlarımızla şehrimizi geleceğe hazırlamaya, örnek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yüce’ye teşekkür eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Önceki dönemde olduğu gibi bu yeni dönemde de Sakarya iş dünyasının temsilcileri olarak, şehrimizin her sorununa çözüm bulmak için her alanda sorumluluk almaya ve Büyükşehir Belediyemizin en önemli paydaşlarından biri olmaya devam edeceğiz.

Yaş ortalaması itibariyle gençleşen bir meclise sahibiz ve şehrimizin önemli sorunlarını her ay gündeme taşıyoruz. Özellikle iş dünyamızın uzun zamandır fuar alanı ihtiyacı var. Ekrem Başkanımızın bu konudaki girişimlerini biliyoruz ve takip ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. Fuar alanı ile şehrimiz kongre turizminde de çok iyi yerlere gelecektir. KOBİ’lerimiz için küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerine ihtiyacımız var. Bu konuda da Büyükşehir Belediyemizin desteklerini bekliyor, şimdiden teşekkür ediyoruz. Belediyemizle işbirliği içerisinde başarılı ve verimli çalışmalar yaparak diğer illere örnek olduk, bundan sonraki süreçte de artarak devam etmesini temenni ediyorum”.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bu konulara yönelik çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Haber Tarihi : 4/11/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::