Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Organ Seçimlerinin ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ile Meclis Başkanı Erdem Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu doğrultuda; Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Başkan Yardımcısı Av. Gülşah Baş Duran ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Hüseyin Kaşkaş, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Türk-İş İl Temsilcisi Cemal Yaman, Sağlık -İş Sendikası İl Başkanı Yahya Kaya, Şeker-İş Şube Başkanı Erdal Genç ile Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Olcay Meriç, Sakarya Bilişim Sektörü Derneği (SABİDER) Başkanı Nahit Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Muzaffer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği Başkanı Orçun Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Altındiş ile Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Altındiş, Ulaştırma Memur-Sen Sakarya İl Başkanı Sabri Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ahmet Taner Sarıhan ve Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Hakan Kaya, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın ve OSB Müdürleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cemil Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO Meclis Üyesi ve Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Cebeci, SATSO 19. Meslek Komitesi Üyeleri, SATSO 28. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Fahri Aktaş ile Karadere Mahalle Muhtarı Ferruh Akıncık, Sakarya Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım ve yetkilileri ve Anka Kolejleri Kurucusu Prof. Dr. Murat Tosun, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’a makamlarında konuk oldular.

Ziyaretçiler yeni dönemin tüm SATSO camiasına ve Sakarya’ya hayırlı olması temennisinde bulundular.

Haber Tarihi : 21/11/2022