Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Öğretmenlerin aydınlık gelecek ve bilinçli toplumun yetişmesinde en önemli vazifeyi yürütenler olduğuna vurgu yapan Başkan Altuğ, kutlama mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Dünyanın en onurlu mesleklerinin başında gelen öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Özellikle sevgi, şefkat ve fedakarlık gerektiren bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi ruhen, fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetiştirerek yarınlarımızı şekillendirmektedir. Evlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında; öğretmenlerimizin göz nuru, şefkati, merhameti ve öğütleri belirleyici bir niteliktedir.

Çocuk ve gençlerimizin yaşamlarını yön vermek gibi yüce bir görevi yerine getirmekte olan değerli öğretmenlerimizin saygınlığı, toplumdaki yeri, rolü ve önemini tartışılmazdır.

Bu kutsal mesleği yerine getiren çok kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi minnetle anıyorum.”

Haber Tarihi : 23/11/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::