Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleşen seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ile Meclis Başkanı Erdem Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu doğrultuda hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla; Sakarya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al ve Prof. Dr. Hayrettin Zengin, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanımız Ecevit Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk, Geçmiş dönem SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Geçmiş dönem SATSO Meclis Başkanlarından Azmi Gürkan, 3.Meslek Komitesi Meclis Üyelerinden Engin Tumbaz ve Ertuğrul Öztürk, Türk Metal Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç, Sakaryaspor geçmiş dönem Kulüp Başkanlarından Metin Doğrucan ve geçmiş dönem kulüp yöneticilerinden Ali Seba, Türk Kızılay Serdivan Kadın Teşkilat Başkanı Şule Batur ve Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Şengül, SATSO geçmiş dönem Meclis Üyesi Alican Sak, Bizim Sakarya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adnan Yüksel ve Özgür Arık ile Av. Birol Uyar, Av. İrem Bostancıoğlu, Av. Burak Bayrak Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’a makamlarında konuk oldular.

Ziyaretçiler yeni dönemin tüm SATSO camiasına ve Sakarya’ya hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan da nazik ziyaretler ve yeni döneme ilişkin iyi dilekler için şükranlarını ilettiler.

Haber Tarihi : 6/12/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::