Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Berat Kandili vesilesi ile bir açıklamada bulundu. Başkan Altuğ yayımladığı mesajda “Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandilimiz mübarek olsun. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Bu mübarek gecenin yaralarımızın sarılmasına, ülkemizin yaşadığı acıların azalmasına, paylaşma, dayanışma ve birlikteliğin artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi

Başkan Altuğ Berat Kandili’nin birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına müstesna bir gün olduğunu belirterek şunları dile getirdi; “Ülkemizde büyük yaralar açan ve hasarlarının giderilmeye çalışıldığı deprem felaketinin bu günlerde bu yaranın en iyi ilacı birliktir, beraberliktir ve dayanışmadır. Biz birbirimize kenetlendik ve kenetlenmeye devam ederek bu hasarı gidereceğiz, yaralarımızı saracağız.

Birçok manevi duyguyu içinde barından bu mübarek günün zor günlerden geçen ülkemize sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, yapacağımız duaların, depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımız başta olmak üzere bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.  

Berat Kandili'nin bütün insanlığa rahmet, bereket, barış ve huzur getirmesini, milletimizin birlik beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 6/3/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::