Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ-SEM) işbirliğinde "Proje Yönetimi Eğitimi" gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden, Eğitmen Dr. Bertan Tezcan’ın sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde proje yönetimine genel bakış, proje yöneticisi ve kariyer planlaması, proje ve insan yönetimi için pratik tavsiyeler ve kaynaklar gibi konular başta olmak üzere birçok önemli bilgi aktarıldı.

Dr. Bertan Tezcan, proje yönetimi ve beraberindeki risk planlamasının işletmelerin gelecekteki projelerine katkı sunacağını belirtti. Proje yönetiminin her aşamasının ve adımının raporlanmasıyla çıkan sonuçların diğer projelerin işleyişine katkı sunacağına, projeye uyumlu şekilde gidilmesinin sonucun daha sağlıklı çıkmasına fayda sağlayacağına dikkat çekti.

Haber Tarihi : 27/3/2023