Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ-SEM) iş birliğinde "İşletmeler İçin Yalın Üretimin Önemi" eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden online olarak düzenlenen eğitimde Eğitmen Dr. Yavuz Gazibey’in sunumu ve anlatımıyla konuyla ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Eğitimde yalın üretim ve yönetimin tanımları, bakış açıları, israf nedir ve nedenleri, üretimde israf çeşitleri, yalın üretim uygulamaları ve önemi ile grup çalışması gibi konularda bilgi veren Eğitmen Dr. Gazibey, sunumunda yalınlığın üretim gibi insanın günlük hayatta da uygulayabileceği bir standart olduğunu, küçük adımlarla başlanarak kısa zamanda işletmelerin faaliyetlerine ciddi faydası olacağını dile getirdi. Plansızlık ve bunun getirdiği sorunların sadece üretimde gerçekleşmediğini; tedarik, yazılım, yönetimde planlı şekilde ilerlenmesi gerektiğini, bu nedenle yalın üretim felsefesinin işletmenin tamamında ve tüm süreçlerinde işlenmesinin altını çizdi.

Eğitimin son bölümünde katılımcıların konu hakkında merak ettiklerinin cevaplandırıldığı soru-cevap bölümü gerçekleştirilirken, eğitime katılanlara SATSO Akademi platformu üzerinden katılım belgeleri otomatik olarak takdim edildi.

Haber Tarihi : 7/4/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::