Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, depremzede çocuklara yönelik başlatılan “Çocuklara Oyuncak Geleceğe Umut Taşıyalım” oyuncak ve bayramlık kıyafet kampanyası bağışlarla büyümeye devam ediyor.

3 Nisan’da başlayan kampanya, Sakaryalılar ve şehrin iş dünyası temsilcilerinin destekleriyle SATSO hizmet binasına oyuncak ve bayramlık kıyafetler gönderiliyor. Bayram hediyelerinin Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bölgedeki depremzede çocuklara ulaştırılması amaçlanıyor.

Bu doğrultuda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, SATSO Ticaret Ar- GE Komisyonu ve SATSO Meclisi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bayram öncesi Alışverişini Sakarya’dan Yap” etkinliğini bu yıl, depremzede çocuklar için bayram alışverişi yaparak gerçekleştirecekler. SATSO Heyeti 17 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’te Çark Caddesi ve Uzun Çarşı başta olmak üzere şehrin merkezinde alışveriş yapacaklar.

Kampanya süreci ve ilgili bilgi paylaşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Yitirdiğimiz canların acısı çok büyük. Böyle bir felaketin ardından kayıplarımızın acısının yanında geride kalan insanlarımızın psikolojik ve sosyal yaşamlarına katkı sunabilmek adına da sorumluluk duyuyoruz. Yıkılan sadece binalar değil. Çocuk, genç, olgun ve yaşlı insanlarımızın yaşamları da, psikolojileri de ciddi anlamda sarsıldı. Bu kampanya ile SATSO olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza bir nebze de olsa moral olmak için gayret ettik.  Bu bayram yüzleri gülsün istedik.

Kampanyanın ilk gününden itibaren Odamıza bayram hediyeleri ve oyuncaklar gelmeye devam ediyor. Bu konuda bize destek veren kıymetli hemşehrilerime, CADDER Yönetimi ve üyelerine, ASRİAD Yönetimi ve üyelerine kampanyaya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Depremzede Çocuklarımız için Bayram Alışverişimizi de Sakarya’dan Yapalım

İlerleyen günler de biz de SATSO olarak her bayram öncesi olduğu gibi bölgedeki çocuklarımız için Yönetim Kurulumuz, Ticaret AR-GE Komisyonumuz ve meclisimizden katılmak isteyen üyelerimizle birlikte çarşıda bir alışveriş organizasyonu planlıyoruz. Hem bayram öncesi ilimizin ticaretine katkı sunmak, hem üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etmek hem de bölgedeki çocuklarımızı mutlu etmek adına bayram hediyesi almayı planlıyoruz. Yaklaşık 3 yıldır belli aralıklarla devam ettiğimiz bu alışveriş organizasyonları ile ilimizdeki ticaretin canlanması ve yerel işletmelerimizin tercih edilmesi konusunda bir bilinç oluşturmayı hedefliyoruz.  Bu yıl da bayram vesilesi ile yapacağımız alışverişlerimizi deprem bölgemizdeki çocuklarımıza ithafen yapacağız.  

Çocuklarımızın mutluluğuna katkı sağlamak adına Sakaryalılarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.”
Haber Tarihi : 14/4/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::