Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı “Geleneksel Bayramlaşma Töreni”, 21 Nisan 2023 Cuma günü (Bayramın İlk Günü) SATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecektir.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde il protokolü ve SATSO üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek Geleneksel Bayramlaşma Töreni bayramın ilk günü 11.00’de SATSO Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda yapılacak.

Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “İlimizde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, sürekli kılmak adına her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel bayramlaşma törenimizde bayram sevincini il protokolümüz ve Oda Camiamız, tüm üyelerimiz ve basın mensuplarımızla hep birlikte paylaşmaktan mutluluk ve onur duyacağız.” dedi.

Haber Tarihi : 19/4/2023