Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

SATSO Başkanı Altuğ, Ramazan Bayramı’nı kutladığı açıklamada, bayramın birlik, beraberlik, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Altuğ, “Mübarek Ramazan Ayı, ibadet için sabrın, inanışın en güzide örneklerinden biridir. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nı manevi bereket, huzur ile yaşamanın ve mübarek Ramazan Bayramı’na tekrardan ulaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Şubat ayında yaşadığımız deprem felaketinin üzüntüsünü yaşadığımız bir Ramazan ayı geçirdik. Güzel ülkemizin ve insanlarımızın bir daha böyle acı bir felaket ile sınanmamasını en büyük temennimiz. Deprem bölgesindeki insanlarımızı, çocuklarımızı da bu değerli günlerde unutmadık. Bölgedeki çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu etmek için Sakarya halkının destekleriyle düzenlediğimiz kampanyadan gelen hediyelerimizi bölgeye gönderdik. Yaşadığımız tüm zorlukları dayanışmayla aşacağımıza inanıyoruz.

Bayramlar, bu dayanışmayı güçlendiren, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Türk milletimizin ve İslam aleminin temelinde olan saygı, sevgi ve hoşgörü geleneğinin devam ettirilmesi için de değerlendirilmesi gereken bir fırsattır. Bayramlar hayatın paylaşmayı, iyiliği ve sevgiyi hatırlatmasıdır.

Tüm bu duygu ve düşünceler ile başta üyelerimiz olmak üzere tüm Sakaryalı hemşehrilerimizin, Türk Milleti’nin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmayı Rabbim’den niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı’nız Mübarek olsun.”
Haber Tarihi : 20/4/2023
PAYLAŞ
Son Haberler ::